Luxueus afgewerkte serviceflat met balkon op de tweede verdieping met zicht op tuin

Én op een boogscheut verwijderd van de Lippenslaan, dé winkelstraat van Knokke.

Serviceflat 2.11 te Koop in Knokke

Uw luxe assistentiewoning in Cypres is een 1-persoonshotelsuite die tot in het kleinste detail is afgewerkt. U geniet van dezelfde faciliteiten als in een luxueus vijfsterrenhotel op een ideale vakantiebestemming. U hebt als het ware een butlerservice! Wanneer u het wenst, kunnen diensten op maat aangeboden worden en u helpen bij uw dagelijkse taken. U verblijft in een aangenaam en modern kader dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen en wensen.

Serviceflat 2.11 bestaat uit een woonkamer met volledig ingerichte open keuken met zicht op een prachtig aangelegde tuin, en een ruime slaapkamer. Zowel de woonkamer als de slaapkamer geven zicht op de tuin. Grote badkamer met ruime inloopdouche, lavabo en toilet. Dit appartement is geschikt voor 1 persoon.

Serviceflat met balkon en zicht op tuinzijde - te koop - Knokke-Heist

Dit appartement beschikt over een volwaardig terras en de nodige bergruimte, een kelderberging en fietshaken in de ondergrondse parkeerplaats. Iedere bewoner kan gebruik maken van het wassalon en facilitaire functies. Verder hebt u toegang tot de mooi ingerichte gemeenschappelijke delen en ruimtes op het gelijkvloers:

  • Receptie & onthaal
  • Brasserie met aangenaam zonneterras
  • Fitness- en kineruimte
  • Kapsalon / Manicure / Pedicure
  • Lounge, bibliotheek enz.

Maak nu een afspraak voor een bezoek

Serviceflat 2.11 te koop inclusief parkeerplaats in ondergrondse garage met kelderberging en twee fietshaken

Download Grondplan zorgflat 2.11

Energieprestatiecertificaat, OVAM Bodemattest en Kadastraal plan zijn beschikbaar en ontvangt u na het invullen van het contactformulier.

Maak een afspraak voor een bezoek

Genoeg gezien? Wilt u meer zien? Dat kan! Contacteer ons en maak direct een afspraak voor bezichtiging van Serviceflat 2.11.

Afspraak maken

 

Geniet van een hoogstaande afwerking in Serviceflat 2.11

De hoogstaande & luxueuze afwerking in Serviceflat 2.11 getuigt van klasse en kwaliteit van de vaste meubelelementen zoals de eettafel, tv-meubel, bibliotheeknis, de slaapkamerkast en de badkamerkast, afgewerkt met een hoogwaardig eikfineer 'wit kwartier' en het lichte Decolegno Cleaf Sherwood.

Open keuken

De eettafel is vast gemonteerd aan de wand en uitgerust met één centrale poot, zodoende aan 3 zijden toegankelijk te zijn, ook voor rolstoelgebruikers. Het bovenblad is vervaardigd met eikfineer, inclusief een heldere vernis. De centrale poot bestaande uit het lichte Decolegno Cleaf Sherwood, contrasteert mooi met de houten parketvloer

Om het interieurverhaal af te maken werden de zichtbare delen in de keuken van Serviceflat 2.11 in dezelfde stijl afgewerkt. 

De woonkamer

Ontwerp hoe de woonkamer er uit kan zien

De bibliotheeknis bestaat uit een vijftal onzichtbaar bevestigde ligplanken die ingebouwd werden in de reeds bestaande nis. De legplanken zijn afgewerkt met het eikfineer en hebben een tussenafstand van 40 cm.

Het TV-meubel werd zwevend geplaatst en hier werd geopteerd voor de lichte afwerking in het lichte Cleaf Sherwood. In de onderkast kan multimedia aangebracht worden, er werden kabeldoorvoeren voorzien in het bovenblad en tussenschot. 

Boven het meubel worden nog een drietal fotoplankjes aangebracht. Deze werden alsook afgewerkt met het eikfineer.

De slaapkamer

De slaapkamerkast werd plafondhoog afgewerkt, de binnenruimte van de kast is 230 cm hoog. De binnenzijde van de kast werd voorzien in een witte kleur en alle zichtbare elementen afgewerkt met een helder verniste eikfineer. De onderkast bevast twee legniveau's en is greeploos. Op schoothoogte telt de kast 2 lades, eveneens greeploos afgewerkt en voorzien van de nodige soft-close garnituur. De bovenkast biedt hangmogelijkheid met een hangroede en bevat nog een extra legniveau bovenaan. Op de zijkant is ook nog een grote spiegel voorzien.

Ontwerp hoe de slaapkamer er uit kan zien

De badkamer

De badkamerkast past perfect onder de wastafel, en is bovendien uitgerust met vergrendelbare wielen. Zo kan de kast geplaatst worden waar u het verkiest. De kast is verder voorzien van twee lades met een push-to-open bediening. Bovenop de kast wordt een zitkussen voorzien in onderhoudsvriendelijk kunstleder

Er werd aan alles gedacht, ook aan de gordijnen

De ramen in de leefruimte en de slaapkamer worden van dubbele gordijnen, halftransparant en overgordijn, voorzien. De halftransparante gordijnen werd uitgevoerd in lichte champagnekleur. De overgordijnen werden voldoende breed voorzien in een lichte en warm witte kleur, die de serviceflat een gezellige en afgewerkte indruk bezorgen. In de slaapkamer werden de overgordijnen nog eens extra gevoerd om voldoende verduistering te garanderen.

Alle gordijnen bezitten de verplichte M1 brandvertragende eigenschap en werden opgehangen in een kwalitatieve en vlot schuivende gordijnrail.

Schilderwerk

Farrow & Ball schilderwerk

Zowel de plafonds als alle wanden werden geschilderd en er werd gewerkt met een glasvlies. Alle MDF-elementen werden geschilderd afgewerkt. In overleg met de interieurarchitect werd er gewerkt met twee lichte kleuren uit het kwaliteitsgamma Farrow & Ball. Deze kleuren dragen bij tot de warme en luxueuze sfeer in deze serviceflat.

Moderne verlichting

luxueuze verlichtingsarmaturen Serviceflat 2.13

De kwalitatieve verlichtingsarmaturen creëren elk een aparte sfeer in Serviceflat 2.11. Naast een ledstrip in de luifel van de keuken werden er armaturen geplaatst in de inkom, de keuken, boven de eettafel, in de woonkamer, in de slaapkamer en in de badkamer.