Knokke ligt uitstekend

Knokke heeft alle troeven om een ideale verblijfplaats te zijn voor een actieve medior: een bruisende gemeente met tal van activiteiten en faciliteiten, perfecte verbindingen en het strand en de duinen om de hoek.

Knokke staat bekend voor tal van georganiseerde evenementen op hoog niveau. En daaraan gekoppeld een uitgebreid netwerk van infrastructuur en faciliteiten zoals het casino, hoogstaande restaurants, een uitgebreide keuze aan winkels, het nieuwe zwembad Sportoase, Royal Zoute Golf Club, creatieve kunstgalerijen enzovoort.

De kusttram, de trein en tal van fiets- en wandelpaden doorkruisen het grondgebied van Knokke. Ook voor Koning Auto is er plaats en voert men een doordacht beleid. De aanleg van de A11, de verbindingsweg tussen Zeebrugge / Brugge en Knokke, vervult hierbij een belangrijke rol.

De natuur is dichtbij: van de Polders tot het Zwin. De hele kustregio biedt tal van bezienswaardigheden ... Het is geen toeval dat Knokke al jaren investeerders en beleggers aantrekt.

Knokke-Heist

Ontdek de Uniekheid van Knokke

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.