Erkende assistentiewoningen in Knokke

Het concept van Cypres gaat in de eerste plaats uit van het wettelijke kader van de erkende assistentiewoningen. Zowel de luxeresidentie als de professionele dienstverlening voldoen 100% aan alle strikte richtlijnen en regelgeving ter zake. Een erkende assistentiewoning biedt tal van voordelen, zowel voor bewoners, eigenaars als voor investeerders

Alle flats werden afgewerkt met hoogwaardige materialen en zijn klaar voor bewoning. U of uw huurder(s) kunnen meteen de flat betrekken, u verliest geen kostbare (verhuur)tijd. Ook belangrijk om weten is dat de verhuur van een assistentiewoning niet valt onder de woninghuurwetgeving.

Een andere troef is dat de gemiddelde huurperiode een pak langer is dan op de klassieke huurder. Een bewoner blijft dus langer wonen in dezelfde flat gezien de noodzaak aan zorg of de behoefte aan een leuke omgeving met zorg om de hoek wanneer deze zich zou opdringen. Indien u zelf uw verhuurde flat wilt betrekken, wordt er samen met de operator naar een gepaste oplossing gezocht.

Maak nu een afspraak voor een bezoek

Officiële erkenning

In Cypres koopt u een serviceflat die gebouwd is volgens de normen van het Woon- en Zorgdecreet én erkend door de Vlaamse Overheid, het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid.

Om erkend te worden moet de groep van assistentiewoningen voldoen aan volgende erkenningsnormen, waar Cypres meer dan 100% aan voldoet:

  • Normen die betrekking hebben op het opnamebeleid, het onthaal van de bewoners, de vrijheid van de residentie verblijvende personen en de eerbiediging van hun ideologische, filosofische of godsdienstige overtuiging en op het reglement van inwendige orde.
  • Normen die betrekking hebben op de voeding, de hygiëne en de te verstrekken zorgen.
  • Normen die betrekking hebben op het gebouw en de veiligheid.
  • Normen die betrekking hebben op het aantal en op de kwalificatie van de personen werkzaam in de inrichting.
  • Normen die betrekking hebben op de inspraak en het onderzoek van suggesties en bedenkingen van de bewoners.
  • Normen die betrekking hebben op de boekhouding.

 

 

Cypres - Erkende assistentiewoningen

De taken van de operator

De taken van een professionele dienstverlener beperken zich uiteraard niet uitsluitend tot het verstrekken van zorg. Beter nog, de hoofdtaak van de uitbater van Cypres is het bieden van service op topniveau. Deze service gaat zeer ver en wordt steeds op de meest efficiënte en klantvriendelijke manier aangeboden, op vraag en op maat.

In Cypres werd er gekozen voor een sterke & gerenomeerde operator in het Belgisch zorglandschap. Deze professionals zullen uiteraard ook u als investeerder en eigenaar een hoogwaardige service aanbieden. Op die manier nemen ze heel wat van uw zorgen weg.

Deze service bestaat uit:

  • Innen van de huuropbrengst in uw naam en voor uw rekening
  • Opmaken van de huurovereenkomsten en opvolging van alle administratieve (jaarlijkse indexatie, ingaande en uitgaande plaatsbeschrijvingen, enz.)
  • Huurders vinden voor uw zorgflat, puttend uit wachtlijsten van gebruikers uit de onmiddellijke omgeving
  • Operationeel beheer van uw serviceflat gaan van directe vragen van de huurders tot kleine herstellingen.

Maak nu een afspraak voor een bezoek

 

Mooi ingerichte tafels in een ergonomische omgeving in Cypres