Een droom voor de actieve medior.

Cypres is dé ultieme oplossing

Deze unieke combinatie - hotelsuite, serviceflat en appartement - laat u genieten van de voordelen van de drie woonvormen. Cypres is dan ook de ultieme oplossing voor actieve medioren vanaf 65+. Cypres biedt u service, zorg en totale onafhankelijkheid op een zeer hoog niveau én op een toplocatie langs de Belgische kust. Kortom, heel veel troeven! Zowel voor bewoners, eigenaars als investeerders is Cypres erg interessant.

Cypres is gelegen op een boogscheut van de Lippenslaan, dé winkelstraat van Knokke. U bent u ook vlakblij het station, de tramhalte, het strand, de golfclub en heerlijke restaurants en tea-rooms. Kortom, de ideale ligging voor de actieve medior die kiest voor een hoogstaande levenskwaliteit en de luxe van alles in de nabijheid te hebben.

Contacteer ons voor meer info of maak direct een afspraak om het gewenste assistentie-appartement te komen bezichtigen.

 

Wat betekent een zorgflat in Cypres concreet?

U wilt wonen in alle rust & comfort, zeker als u ouder wordt: dat is het uitgangspunt van een zorgflat. U geniet van alle vrijheid en zelfstandigheid van een eigen appartement én er is altijd hulp in de buurt mocht u dat nodig hebben

In Cypres kunt u beroep doen op een uitgebreid dienstenpakket. Iedere serviceflat is uitgerust met de nieuwste technologieën om het comfort en de veiligheid van u als bewoner te verhogen. Tevens hebt u toegang tot gemeenschappelijke faciliteiten zoals de fitness- en kineruimte, een lounge en bibliotheek, een brasserie waar het heerlijk eten & vertoeven is en een mooi aangelegde tuin die rechtstreeks toegang geeft tot de terreinen van het Cultuurcentrum Scharpoort.

Kortom, luxeresidentie Cypres is een pasklaar antwoord op de behoeften van een nieuwe generatie actieve medioren.

 

Luxeresidentie Cypres straatzijde - Sportlaan 6

Het lokale culturele leven

Bij Cypres geniet u van een luxueuze service. Iedereen voelt er zich thuis en geborgen. De gemeenschappelijke ruimtes en het zonneterras zijn ideale ontmoetingsplaatsen voor de bewoners. Een goed opgeleid team van butlers staat steeds voor u klaar en heeft oog voor ieders behoeften. Zo worden er ook regelmatig diverse activiteiten georganiseerd voor alle bewoners, zowel binnen- als buitenshuis.

Ergonomie staat centraal

U zult versteld staan van de verzorgde omgeving en uitstekende dienstverlening. u beschikt niet alleen over een eigen kelderberging, ook uw fiets staat veilig gestald in de private fietsenberging. Voor uw wagen is een ondergrondse parkeerplaats of garagebox voorzien. Er is zelfs gedacht aan een oplaadpunt voor uw elektrische fiets of auto.

Duurzaam en energiezuinig

In Cypres wordt er vooral gebruik gemaakt van mooie, maar duurzame materialen. De muren zijn geïsoleerd volgens de strengste normen. De nodige ventilatie zorgt voor een gezond binnenklimaat en via de regenwaterput wordt regenwater gebufferd.

Cypres: een vernieuwend concept

Cypres... Een geslaagde investering op een ideale locatie

  • Een zorgflat in volle eigendom
  • Maximale verhuring met minimale kosten
  • Uitbating op zeer hoog niveau door een kwalitatieve operator
  • Verhuur zonder zorgen
  • Architectuur op maat in een bruisende gemeente zonder grenzen

Investeren zonder zorgen